Even voorstellen aan – Sophie Stok

Samenwerkingen met Meerwaarde

Mogen we je even voorstellen aan Sophie Stok

“Met mijn ervaring nog levendig in het achterhoofd, en de ervaringen van anderen om me heen ziend en horend, is het mij zeer helder dat plekken als ONS Kantelhuis nodig zijn in de maatschappij. Dat is de reden dat, toen ze me voorstelden samen te gaan werken, ik er volmondig voor gekozen heb een samenwerkingsverband aan te gaan en mijn kunstkaarten via ONS Kantelhuis te koop aan te bieden. Een logische stap op het pad van mijn hart”.

Klk hier om Sophie’s Persoonlijke Verhaal te lezen

Sophie zal zich aan ONS Kantelhuis verbinden door haar visionaire Kunstkaarten in het vervolg via onze webshop te verkopen om geld in te zamelen voor ONS Kantelhuis. Haar kaarten tref je binnenkort in onze webshop aan.