Donaties

ONS KantelHuis zal als project via Stichting Herkansing gerealiseerd worden..

Om een dergelijk intiatief te kunnen realiseren is veel geld nodig, de aanloop-, onderzoek- en ontwikkelkosten, maar ook een krachtig startkapitaal voor de opbouwperiode van ONS Kantelhuis zijn essentieel.

Dit omdat wij op dit moment nog geen subsidies ontvangen of fondsen kunnen aanspreken en voorlopig dus nog afhankelijk zijn van donaties van mensen die onze visie delen. Subsidies vullen aan vanaf het moment dat de gevonden locatie daadwerkelijk is aangekocht.

Jouw donatie, juist nu heel hard nodig!

Nu we DE plek hebben gevonden en alles in werking hebben gezet richting de aankoop van deze bijzondere plek moet er achter de schermen nog veel werk worden verricht. Juist nu is jouw donatie daarom van belang, want er zullen om de koop te kunnen sluiten ook nog de nodige onderzoeken moeten worden verricht op de opstal en de bodem en dat soort onderzoeken kost geld, veel geld!

Met jouw donatie help je ons om door te kunnen pakken en ONS Kantelhuis zoals we stoutmoedig bij het interview voor de website Het Kan Wel hebben beloofd nog dit jaar waar te kunnen maken!

Jouw steun hoort hierbij, hoe groot of klein ook en is precies wat er nodig is om vanuit de mensen zelf dit idee te laten ontstaan, zo wordt het ook echt ONS Kantelhuis.

 We doen het gewoon en jouw bedrage hoort hier absoluut bij.

Het kan wel! Klik op de afbeelding om online te doneren

Rechtstreeks doneren kan natuurlijk ook op Stichting Herkansing NL93INGB0000773764 o.v.v. ONS KantelHuis