Donatie/Schenkingsovereenkomst

Jouw donatie, juist nu heel hard nodig!

ONS KantelHuis wordt als project via Stichting Herkansing gerealiseerd. Aan de Stichting kan gedoneerd worden. Met jouw donatie help je ons om door te kunnen pakken en de miniversie van ONS Kantelhuis te realiseren.

Jouw steun hoort hierbij, hoe groot of klein ook en is precies wat er nodig is om vanuit de mensen zelf dit idee te laten ontstaan, zo wordt het ook echt ONS Kantelhuis.

Schenkingsovereenkomst – Wist je dat je met een donatieovereenkomst/contract je donatie belasting aftrekbaar kunt maken? Dat wil zeggen dat als je met ons een overeenkomst sluit voor minimaal 5 jaar, jouw donatie 100% aftrekbaar – zonder drempelbedrag-  wordt.

Wij hebben voor jou een Herkansing Donatie/Schenkingsovereenkomst (downloadlink), die je digitaal kan invullen. Als je deze dan daarna print en ondertekent,  fotografeert of scant en weer naar ons toestuurt (naar thuis@onskantelhuis.nl ) dan ondertekenen wij deze digitaal voegen een uniek transactienummer toe die jij nodig hebt (met de overeenkomst) voor jou belasting teruggave. We sturen een door ons ondertekent exemplaar via de mail weer retour.

Wil je liever een printversie doen? Stuur dan je ingevulde overeenkomst naar: Stichting Herkansing, zuiderdiep 19, 9523 TA Drouwenermond.

Betaling schenking – Zorg er zelf voor dat je jouw schenking op tijd elk jaar overmaakt, dan hoeven wij niet meer administratie bij te houden dan strikt noodzakelijk is en houdt u de regie over uw schenking.  U kunt er ook voor kiezen om de schenking per maand te verdelen en dat automatisch over te laten maken. Zolang het maar dat bedrag is wat in de overeenkomst staat.

Slim doneren – Je kan er voor kiezen zelfs iets meer doneren dan je bedacht hebt,. Waarom? Omdat jij een stukje van de belasting terug krijgt. Daardoor schenk jij toch ongeveer wat je wilde schenken en kunt je ons laten profiteren van dat beetje extra.

Met jouw bedrage zal ONS Kantelhuis verder groeien en bloeien.

Ook een eenmalige donatie is van harte welkom.

Klik hiervoor op de afbeelding om online te doneren

Uiteraard is rechtstreeks doneren ook mogelijk door jouw donatie over te maken naar Stichting Herkansing NL93INGB0000773764 o.v.v. ONS KantelHuis.