Logeren in de Kanteltuin

Het is dit jaar mogelijk om in de Kanteltuin te komen logeren.  Zo hebben we voor de stichting er weer een klein verdienmodel erbij. We hebben ons bij Campspace aangemeld omdat de methode en de werkwijze ons bevalt. Ga naar de site om te kijken wanneer geboekt kan worden. We zien u graag verschijnen.

 

Naturistisch kamperen in eetbare fruittuin

Let op. Vanwege werkzaamheden achter in de tuin zijn we in ieder geval tot 1 juni gesloten.

Kampeerplek voor naturisten. Achterin de eetbare fruittuin kan een kleine tot middelgrote tent worden neergezet. We hebben 4 tuinstoelen en salontafel voor u staan. Vanuit het huis is uw tent niet te zien, dus heerlijk privé. Aan de overkant van uw kampeerplek woont Leon, een Europese Oehoe. Ook is er nog plek voor een eenpersoons tent. Deze plekken zijn op het platteland, dus platteland geluiden zijn hier normaal. Blaffende honden, het kraaien van een haan, de oehoe van de oehoe en de vele geluiden van de vogels die onze tuin aandoen, of die overvliegen. Soms komen er ook fazanten op bezoek. Dan moet het wel erg stil zijn, want zodra ze iets horen of ons zien, vliegen ze er vandoor. Hier en daar komt een reiger kijken of hij nog wat vis uit onze vijver kan vissen. Kortom, het is genieten van de oorverdovende stilte van de natuur, vol geluiden van het platteland. Voor wie super gezond wil zijn, is er een koude buitendouche (alla Wim Hof), waar wij bijna elke ochtend zelf koud douchen. Ja echt waar. Het hele jaar rond. Alleen als het water bevroren is, kan het niet. Naturistisch zijn is geen voorwaarde, doch de gastheer en gastvrouw zijn dat wel en zoals gezegd douchen elke ochtend buiten. Dus je kan ons naakt tegenkomen, daar moet je dan geen bezwaar tegen hebben. Op fietsafstand vind je het natuurgebied Drouwenerzand, het leuke dorpje Borger met het dolmen museum en wil je even winkelen dan is Stadskanaal ook een optie.
Je bent op bezoek bij ONS Kantelhuis, een project in wording van Stichting Herkansing. Jouw verblijf helpt mee aan het realiseren van een tijdelijke opvangplek. We maken van de vruchten uit de tuin onze eigen donatie producten. Zoals jam, appelmoes, maar ook eigen tomatentapenade, cashewnoten pasta, en nog veel meer. Je kan ontbijten met onze verse bolletjes, gebakken van het speciale rode tarwe of gele tarwe (oergranen). Kom onze tuin en de prachtige omgeving ontdekken en wees welkom in ons paradijsje.

Uw betaling is donatie voor Stichting Herkansing, waar ONS Kantelhuis het ideale project van is.

Klik op de onderstaande afbeelding om een boeking te maken