Community met meerwaarde

Leven met een meerwaarde

ONS Kantelhuis is naast een maatschappelijk opvangproject tevens een betaalbaar innovatief toekomstgericht community project met meerwaarde. Wat HARD nodig is en waar het HART nodig is!

Voor de bewust levende mens die daadwerkelijk inhoud wil geven aan begrippen als duurzaamheid, gemeenschapszin, spiritualiteit, creativiteit, permacultuur en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Wij starten in eerste instantie met een drietal vormen.

Element Plaats
Dit is voor community leden die naast een fijne plek ook op zoek zijn naar actieve en zinvolle tijdsbesteding. Huurders blijven autonoom maar komen overeen om 10-15 uur per week actief mee te helpen aan het vaste programma aanbod voor onze tijdelijke bewoners. Deze actieve inzet wordt beloont met een +huurkorting.

Meerwaarde Plaats
Dit is voor community leden die naast een fijne plek en gedeelde voorzieningen  ook zakelijk gebruik willen gaan maken van de faciliteiten en het netwerk van ONS Kantelhuis

Offgrid Plaats
Dit is voor community leden die minimalistisch, duurzaam en volledig offgrid willen  en daarnaast ook gebruik willen maken van de gedeelde voedselvoorzieningen, postadres, gezamelijke inkoop en communitycohesie.

Wil je hier graag meer informatie over ontvangen, abonneer je dan op onze verblijven met meerwaarde nieuwsbrief