Steun-Community met meerwaarde

Leven met meerwaarde

ONS Kantelhuis is naast een maatschappelijk opvangproject tevens een betaalbaar innovatief toekomstgericht community project met meerwaarde. HARD nodig  en waar het HART in nodig is!

Voor de bewust levende mens die daadwerkelijk inhoud wil geven aan begrippen als duurzaamheid, gemeenschapszin, spiritualiteit, creativiteit, permacultuur en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Wij denken in eerste instantie aan een drietal vormen

Element Plaats
Dit is voor community leden die naast een fijne plek ook op zoek zijn naar actieve en zinvolle tijdsbesteding. Huurders blijven autonoom maar komen overeen om 10-15 uur per week actief mee te helpen aan het vaste programma aanbod voor onze tijdelijke bewoners. Deze actieve inzet wordt beloont met een +huurkorting.

Meerwaarde Plaats
Dit is voor community leden die naast een fijne plek en gedeelde voorzieningen  ook zakelijk gebruik willen gaan maken van de faciliteiten en het netwerk van ONS Kantelhuis

Offgrid Plaats
Dit is voor community leden die minimalistisch, duurzaam en volledig offgrid willen en  zakelijk gebruik willen gaan maken van de faciliteiten en het netwerk van ONS Kantelhuis.

Wil je op de hoogte worden gehouden over de avonturen bij het realiseren van ONS Kantelhuis? Abbonneer je dan op onze nieuwsbrief.