Klussen & Kamperen

Van verschillende kanten is ons gevraagd, hoe kan ik helpen? Mensen vinden het fijn om iets concreets bij te kunnen dragen aan de realisatie van ONS Kantelhuis en de betekenis die ONS Kantelhuis uitdraagt.

Dat is waarom we diverse Klus & Kampeer dagen organiseren. Bedoelt voor een ieder die het leuk vind om samen te bouwen, planten, zaaien, oogsten, koken en genieten van een heerlijke lunch (en voor wie blijft kamperen ook diner) waarbij we in verbinding leren van elkaar.

De eerst komende Klus & Kampeer dagen zijn: 

  • 16 en 17 maart 2024 (=NL Doet dag)

Voor deze NL Doet dagen hanteren we de tijd 10:00  tot 17:00 met een lunch. Voor wie dan naar huis gaat, krijgt nog een drankje met wat lekkers. Voor wie blijft kamperen gaan we samen buiten koken en genieten van een diner bij voorkeur lekker in de buitenlucht. Bij het kamperen hoort daarbij ook ontbijt met heerlijke zelfgebakken broodjes bij. 

Aanmelden kan bij Quinta en Max via thuisbij@onskantelhuis.nl of 0644173250. Laat dan even weten of je één dag, of allebei de dagen wilt komen helpen en of je blijft kamperen. Het is fijn als dat aanmelden uiterlijk 2 dagen vooraf de NL Doet dag is, doch eerder is fijner! Als je toch last minute wilt aansluiten, bel of app dan even (0644173250) zodat we kunnen kijken wat (nog) mogelijk is.

We gaan nog kijken wanneer er nog meer klusdagen kunnen plaatsvinden in 2024. Die worden dan later nog toegevoegd aan deze pagina. 

Hartegroet, Quinta en Max

PS. We denken aan 3 mogelijke klussen. 1. het helpen opbouwen van een buitenkeuken; 2. het helpen bij het leggen van de basis voor een sauna en 3. het helpen realiseren van een tuinafscheiding achter in de tuin. Afhankelijk van geld, en zo, gaan we met de klussen aan de slag en kijken we hoe ver we komen. Deze klus is ook aangemeld bij het Oranje Fond, voor NL Doet,