Klussen & Kamperen

Al van verschillende kanten is ons gevraagd, hoe kan ik helpen? Mensen vinden het fijn om iets concreets bij te kunnen dragen aan de realisatie van ONS Kantelhuis en de betekenis die ONS Kantelhuis uitdraagt.

We voelen ons vereerd en dankbaar dat variaties op ONS Kantelhuis concept steeds meer opkomen in heel Nederland. Meestal staat daarbij een voedselbos centraal. Nog niet altijd staat voor elkaar zorgen, en ruimte maken voor hen die het nodig hebben, daarbij in het concept, doch ook dat zien we steeds meer terug komen in de diverse concepten die samenleven met de natuur omhelzen. Als jouw ideeën voor de mini versie van ONS Kantelhuis, en voor de grote versie zijn van harte welkom. We horen ze graag.

Dat is waarom we de komende periode diverse Klus & Kampeer dagen organiseren. Bedoelt voor een ieder die het leuk vind om samen te bouwen, planten, zaaien, oogsten, koken en genieten van een heerlijke lunch (en voor wie blijft kamperen ook diner) waarbij we in verbinding leren van elkaar.
De eerst komende Klus & Kampeer dagen zijn: 

  • 6 en 7 mei
  • 3 en 4 juni
  • 9 en 10 september
  • 30 sept. en 1 oktober

Aansluiten kan in de ochtend van 9:30 tot 12:00 met daarna een lunch tot 13:15 en/of in de middag van 13:30 t0t 16:00. Voor wie dan naar huis gaat, krijgt nog een drankje met wat lekkers. Voor wie blijft kamperen gaan we samen buiten koken en genieten van een diner bij voorkeur lekker in de buitenlucht. Bij het kamperen vragen we dat je nog een dagdeel op de zondag meehelpt.  Een ontbijt met heerlijke zelfgebakken broodjes hoort hier ook nog bij.

Laat even weten of en wanneer je komt, en of het voor de ochtend + lunch en/of middag + iets lekkers met een drankje gaat worden. Of dat je blijft kamperen en dat je dan de volgende dag ook nog een dagdeel bijdraag.

Aanmelden kan bij Quinta en Max via thuisbij@onskantelhuis.nl of 0644173250. Het is fijn als dat aanmelden uiterlijk 2 dagen vooraf de klusdag is, doch eerder is fijner! Als je toch last minute wilt aansluiten, bel of app dan even (0644173250) zodat we kunnen kijken wat (nog) mogelijk is.

Je kan ook gebruik maken van het onderstaande formulier om je aan te melden.

Aanmelden Klussen & Kamperen
Met dit formulier kan je je aanmelden voor klussen bij ONS Kantelhuis. Kies de datum of data van jouw keuzen, en vul de rest ook in. Handig voor de organisatie van alles.
Kies de dag of het weekend van jouw keuze en geef hieronder aan wie jij bent en met hoeveel mensen je komt. En of je in de ochtend komt, of de middag. Dit geldt ook voor als je blijft kamperen. Als je blijft kamperen dan gaan we er vanuit dat je dan de zondag ook een dagdeel meehelpt.
Als er iets is weer we rekening mee moeten houden, noteer dat dan ook hier. Zoals bijvoorbeeld een voedselallergie of dat je vegetarisch of vegan bent. We koken voornamelijk vegetarisch, dus als het vegan moet zijn, is het wel fijn om te weten.