Vrijwilliger vacatures

Ook in de aanloopfase naar ONS Kantelhuis hebben wij al een grote behoefte aan daadkrachtige en gemotiveerde mensen die ons initiatief een warm hart toedragen en actief een rol willen spelen binnen onze stichting en daardoor helpen aan het tot stand komen van ONS Kantelhuis.

Onze mailbox stroomt over van lieve mensen die allemaal iets willen betekenen voor ONS Kantelhuis, geweldig!

Om alles voor ons ook overzichtelijk te houden willen we jullie vragen om ons formulier in te vullen. We kunnen jullie daarmee ook gerichter op de hoogte houden van informatiebijeenkomsten die voor jullie specifiek van toepassing zijn.

Het formulier kan je hier vinden

Heb jij zelf je eigen leven redelijk op orde, zodat we ook echt op je kunnen rekenen, en wil je graag van betekenis zijn voor anderen? Kan je goed zelfstandig werken?

Op dit moment hebben wij een vacature voor:

Communicatie Wonder

In deze fase, maar natuurlijk ook op later termijn, is het van groot belang dat ONS Kantelhuis de aandacht krijgt die het verdient! HIervoor zullen we optimaal gebruik moeten maken van bestaande en nieuwe sociale netwerken en de media. Weet jij ons huidig en “toekomstig” publiek met je woorden en je energie te betoveren en enthousiasmeren, ben je een rasechte hartenweefster? Ga jij altijd met een smile en goede zin naar netwerkbijeenkomsten om mensen te leren kennen die ook out of the box durven denken en is een goed persbericht voor jou een kans om ons een groot bereik te geven, dan zoeken wij jou!

Friendraiser

Vrienden zijn onmisbaar, ook voor ons als stichting! En misschien nog wel veel belangrijker als fondsen. Friendraising is het stimuleren van betrokkenheid bij ONS Kantelhuis en het bouwen van duurzame vriendschappen met personen, stichtingen of bedrijven met het doel samen de vruchten van deze relatie te plukken.

Als friendraiser ben je een netwerker pur sang en gebruik je jouw uitgebreide netwerk om ONS Kantelhuis onder de aandacht te brengen en vrienden te werven voor ONS Kantelhuis die ons kunnen en willen ondersteunen in raad, daad en materiaal. Je weet social media optimaal te gebruiken voor maximale exposure en geniet ook met volle teugen van het leggen van nieuwe contacten. Je weet met passie te vertellen over ONS Kantelhuis zodat jouw vrienden ook onze vrienden worden.

Al onze vacatures zijn op basis van vrijwillige inzet! Uren/tijden zijn in overleg.
Voor meer informatie of kennismaking mail sandra@onskantelhuis.nl