Vrijwilliger vacatures

Wij hebben een vacature voor:

Communicatie Wonder (online (thuis)werk en netwerk uitbreiden)

In deze fase, maar natuurlijk ook later, is het van groot belang dat ONS Kantelhuis de aandacht krijgt die het verdient! Hiervoor zullen we optimaal gebruik moeten maken van bestaande en nieuwe sociale netwerken en de media. Weet jij ons huidig en “toekomstig” publiek met je woorden en je energie te betoveren en enthousiasmeren, ben je een rasechte hartenweefster? Ga jij altijd met een smile en goede zin naar netwerkbijeenkomsten om mensen te leren kennen die ook out of the box durven denken en is een goed persbericht voor jou een kans om ons een groot bereik te geven, dan zoeken wij jou!

Friendraiser (online (online (thuis)werk en netwerk uitbreiden)

Vrienden zijn onmisbaar, ook voor ons als stichting! En misschien nog wel veel belangrijker als fondsen. Friendraising is het stimuleren van betrokkenheid bij ONS Kantelhuis en het bouwen van duurzame vriendschappen met personen, stichtingen of bedrijven met het doel samen de vruchten van deze relatie te plukken. Als friendraiser ben je een netwerker pur sang en gebruik je jouw uitgebreide netwerk om ONS Kantelhuis onder de aandacht te brengen en vrienden te werven voor ONS Kantelhuis die ons kunnen en willen ondersteunen in raad, daad en materiaal. Je weet social media optimaal te gebruiken voor maximale exposure en geniet ook met volle teugen van het leggen van nieuwe contacten. Je weet met passie te vertellen over ONS Kantelhuis zodat jouw vrienden ook onze vrienden worden.

Op termijn hebben wij een vacature voor:

Juridisch adviseur (iemand uit de directe omgeving/gemeente van ONS KantelHuis)

Wij zoeken dan iemand die:

  • het leuk vindt om lastige vragen grondig  voor onze tijdelijke bewoners uit te zoeken en daarop een duidelijk en bondig antwoord te geven;
  • ingewikkelde zaken schriftelijk op een heldere manier kan verwoorden;
  • een juridisch oog werpt op of een stevige basis legt voor  diverse contracten van de stichting
  • affiniteit heeft met onze doelstellingen
  • goed kan communiceren en samenwerken.

Wij bieden:

Een levendige en informele werksfeer, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Al onze vacatures zijn op basis van vrijwillige inzet! Uren/tijden zijn in overleg.
Voor meer informatie of kennismaking mail Quinta@onskantelhuis.nl