Over overvloed en schaarste

Over overvloed en schaarste

Wat bij mij steeds meer de vraag is, is of het systeem wat er bestaat die grotendeels functioneert vanuit de energie stroom geld, of dat het systeem is waarbinnen ik wil functioneren?

Wil ik mensen steunen in hun proces en zoektocht naar hun ware zelf? JA met Hart en Ziel. Daarvoor heb ik het initiatief ONS KantelHuis gestart.

Wil ik dat doen met geld?

Nou eigenlijk niet. Meer vanuit het bewustzijn dat er mensen zijn die door het op schaarste gevarieerde economisch systeem zelf de collectief op wet en regelgeving gebasseerde gecreëerde schaarste ingeduwd zijn waardoor hun angst voor schaarste steeds wordt bevestigd. En ze daardoor ook (qua geld) daadwerkelijk schaarste ervaren. En voor die mensen wil ik er zijn. Dus dat betekent voor mij een manier creëren dat overvloed in andere waarden zich kan verspreiden. Ik vraag me oprecht af of onze ‘andere aanpak’ en vanuit overvloed werkend en met het middel en energievorm ‘geld’ blijven werken, zoden aan de dijk gaat zetten om het totale systeem te kantelen. En ja.. daar wil ik een bijdrage aan leveren.

Dus is ONS KantelHuis, meer dan alleen een Opvanghuis Nieuwe Stijl. Ze is ook een plek waarvanuit een nieuwe mens, en een nieuwe samenleving kan ontstaan.

Of zoals ooit gezegd.

“A small group of determent and like-minded people can change the course of history” (Mahatma Gandhi)

En daarom wil ik dit huis in eigendom van Stichting Herkansing, zodat ‘we’ niet zomaar ‘weggejaagd’ kunnen worden zodra politieke interesse of plannen weer veranderd zijn.

QuintaAnsem@onskantelhuis.nl

https://www.gofundme.com/KantelHuis

Rechtstreeks doneren is beter! Stichting Herkansing NL93INGB0000773764 o.v.v. ONS KantelHuis

Voor wie wil bijdragen op een andere wijze dan ‘slechts’ financieel. En onderdeel wil zijn van de kleine groep vastberaden ‘gelijkgestemde’ mensen. Hieronder een link naar een google doc waar je jouw naam en andere gegevens in kan vullen. Zodat ik je kan vinden als het zover is dat ONS KantelHuis gaat starten. En als je al eerder iets wil. neem gewoon contact met mij op.

Google Contacten lijst

#BeTheChange because #WeAreTheChange

NB- Ik ben dyslectisch en ondanks meerdere malen ’n taalcheck is het bij mij vrij normaal dat er toch nog fouten in blijven staan. Ik hoop dat u daar aan voorbij kan kijken en dat de inhoud voor zichzelf mag spreken.