Cocreatie

En toen had ik dan eindelijk contact met haar. In oktober kwamen we elkaar tegen via een facebook discussie.

Sandra de Leeuw met prachtige overeenkomtige gevoelens en dromen zoals ik ze heb.

En dus was het besluit onze handen ineen te slaan zeer eenvoudig te nemen. Zij is al bezig haar kennis en kunde in te zetten voor de sociaal kwetsbare mens, zoals ik dat doe als voorzitter van het European Anti Poverty Network Nederland en droomt van een ‘plek’ waar echt een opvang mogelijk zou zijn. Ik die bezig is die ‘echte’ plek met ONS KantelHuis te realiseren. 1 plus 1 is 3.

Alleen ga ik wellicht sneller, maar samen komen we absoluut verder. Zo blij met deze steun

Zoals Sandra dit zo mooi zegt. “Cocreatie is samenwerken aan een gezamelijk overeenkomstig doel, vanuit hartsbewustzijn. Waarbij het niet langer uitmaakt wie het initiatief heeft opgestart dat zo hard nodig is, en wie er wat doet, of hoeveel iemand doet. Bij cocreatie gaat het erom dat we een hoger doel samen halen, en dat vraagt om een tribe met mensen die dienstbaar willen zijn en bijdragen. Want het doel, dat is wat uiteindelijk belangrijk is.”

Binnenkort gaan we ook face to face kijken naar hoe we deze gezamelijke droom verder kunnen uitbouwen en verwezelijken. En geloof me, ONS KantelHuis gaat er komen. Het is slechts een kwestie van tijd

Ik ben zo benieuwd wie nog meer onderdeel van deze ‘tribe’ gaan uitmaken. 2018… het jaar van het doorkantelen…..