De Kantelaars

 Quinta Ansem
Ik droom van een samenleving die naar de mens kijkt als uniek. Ik droom van een gezondheidszorg die heeft nagedacht en handelt vanuit wat de mens werkelijk nodig heeft, wenst of vraagt. Die luistert en in staat is hierop in te spelen, zonder ‘ge-ja-maar’ en die ander ‘echt’ ziet met al zijn of haar ‘eigen – aardigheden’. Hoe dat ‘anders’ te kunnen, daarover schrijf en spreek ik en gebaseerd op ervaringsdeskundigheid van mijzelf en anderen. Het gaat dan over het ‘fundamenteel anders denken, kijken, durven en het anders doen’! Ik deel mijn persoonlijke verhalen en die van anderen die mij inspireren. Zo draag ik mijn steentje bij aan het opstarten van unieke samenwerkingsprocessen die diepgaande verandering zullen brengen in de Zorg & Welzijn wereld. En als het aan mij ligt, in onze gehele samenleving.

Klik hier voor mijn big WHY waarom ik me inzet voor ONS Kantelhuis

 

Sandra de Leeuw

Sandra (49) is een praktische  wereldverbeteraar, die een pionier van de nieuwe wereld is. Ze is een lichtend voorbeeld van persoonlijke kracht, anders denken, transformatie en lef. Haar passie is een andere, lichtere toekomst creëren door bewuste samenwerkingen aan te gaan ten behoeve van een gelijkwaardige inclusieve wereld.  Als ervaringsdeskundige heb ik een adviserende rol, waarbij ik de knelpunten uit mijn eigen proces neem als startpunten voor transitie.

 

 

We hebben de neerwaartse spiraal ervaren, de opwaartse spiraal beklommen, voegden onze kennis, inzichten en ervaringen eraan toe en maakten van de spiraal een krachtige springveer om ONS Kantelhuis mee te lanceren.