Donaties

ONS KantelHuis zal via Stichting Herkansing gerealiseerd worden. Mensen die meedoen (werken, leven, wonen, vast of tijdelijk) blijven autonoom.

We hebben uiteraard een startbedrag nodig om een basisplek te kunnen ‘aanschaffen’ en een start te kunnen maken met het uitbouwen van de community, het andere opvanghuis. Dat kan een bestaand gebouw zijn, een voormalige campingplek, een boerderij waar de bestemming van gewijzigd kan worden, of een stuk land waar dit op kan ontstaan.  Het hoeft niet meteen af te zijn, juist niet. Want dit huis gaat samen met de bewoners ontstaan.

Om geld op te halen voor ONS Kantelhuis maken we  gebruik van crowdfunding, veilingen, cursus- en product verkoop en fundraising acties  zoals bijvoorbeeld sponsorlopen of pelgrimsroutes van vrienden die ONS Kantelhuis een warm hart toedragen. Wil je zelf een leuk initiatief starten om ONS Kantelhuis te steunen, neem dan gerust contact met ons op.

Hoe mooi zou het zijn als er dan ook nog  een weldoener opstaat die in ons initiatief gelooft en iets wil teruggeven aan de maatschappij  en ons het huis met de benodigde grond schenkt.

Jouw steun hoort hierbij en is precies wat er nodig is om vanuit de mensen zelf dit idee te laten ontstaan.

 We doen het gewoon en jouw bedrage hoort hier absoluut bij. Het kan wel! Klik op de afbeelding om online te doneren

Rechtstreeks doneren kan natuurlijk ook op Stichting Herkansing NL93INGB0000773764 o.v.v. ONS KantelHuis